SpinRacing

A SpinRacing egy edző által irányított zenés, csoportos teremkerékpáros edzés,ami kiválóan fejleszti az állóképességet és koordinációt. A zene üteme adja meg a gyakorlatok alapját, amire hegy, sík és lejtőmenetet is tudunk kivitelezni. Ellentétben a hagyományos spinninggel, itt karhajlításokat, kitartásokat, statikus elemeket is használunk a koreográfiában. A zenére végzett felsőtest gyakorlatok a lábakkal összhangban mozognak és a számtalan variációs lehetőségeknek köszönhetően változatossá és szórakoztatóvá teszi az edzést. Mivel a teljes testet átmozgatja, így fogyókúrázóknak is ajánlott.

Tehát, ha állóképességet szeretnél, ügyesebb vagy erősebb lennél, esetleg zsírt égetnél, akkor SpinRacing órán a helyed!

Köredzés/Funkcionális edzés

Funkcionális edzésünkön a teljes test megmozgatása történik. Egy edzésen belül fejlesztjük az állóképességet, erősítjük az izmokat és mobilizáljuk az ízületeket. A gyakorlatok nagyrészt természetes mozgásaink sorozata,amit a hétköznapi életben is használunk.
A gyakorlatok egyszerű és összetett formában variálhatók, amik rendkívül változatossá teszik az órát. Köredzés jellegét viszont az időre történő ismétlések, rövid pihenők és gyakorlatváltások adják. 
Ez az edzéstípus nagyon hatékony, ezért ha fogyni, formálódni szeretnél,akkor mindenképpen érdemes kipróbálni.

Full Body

Edzés típusa: erősítés, izomépítés, állóképesség javítása, kardió—>minden egyben 

-amit nyerhetsz vele: lendület, energia —>jobb forma

Személyi edzés

A személyi edzés mindenkinek hasznos, aki úgy érzi egyedül túl kevés a motivációja, életmódot változtat, el szeretné érni fizikai lehetőségei csúcsát..vagy csak mozogni szeretne.

Ajánlott kezdőknek vagy azoknak  is, akik edzettek már, de  fogyni, erősödni, formálódni szeretnének….és persze azoknak, akik nem tudnak csoportos edzésre járni, mert nem fér bele a napirendbe.
Kifejezetten hatékony azoknak , akiknek speciális igényei vannak, valamilyen betegségben vagy sérüléstől szenvednek, de biztonságosan szeretnének edzeni.
Az edzés közben az edző útmutatást nyújt, akár táplálkozási tanácsokkal lát el és motivál, hogy a kitűzött cél minél könnyebben elérhető legyen.
Megtanítja a gyakorlatok pontos végrehajtásának módját és folyamatosan kontrollál.
Figyelembe veszi a vendég pillanatnyi állapotát és annak megfelelően adaptálja az edzésterhelés mértékét, így csökkenti a túlterhelés, megerőltetés és az esetleges sérülés veszélyeit.
Akár kezdő vagy haladó legyél, mindenképpen hosszútávra tervezz!
A többit együtt megoldjuk!

A weboldalt készítette

© 2021 Potyondi Melinda. Minden jog fenntartva. Lind’s Design